Ökoskautide uudiste ja infolist - Ökolist

Siia listi saavad kirjutada kõik listiga liitunud inimesed. Iga listi saadetud kiri jõuab automaatselt kõigile listis olijatele. Ökoskautide infolisti on oodatud kõik Ökoskaudid, nende vanemad või hooldajad, juhid ja kõik teised, keda huvitab Ökoskautide info.

Ökoskautide infolisti aadress on <okoskaudid@lists.eenet.ee>

Kõik toimingud seoses listiga: liitumine, lahkumine, parool, arhiiv ja muud võimalused on kajastatud Ökoskautide infolisti isiklikud seaded leheküljel.

Kui soovid saata kirja Ökoskautide listi siis saada kiri aadressile <okoskaudid@lists.eenet.ee>. Mõne hetke pärast on kiri kõigile jaotatud. Sellest annab märku sama kirja laekumine oma postkasti.

Kui sa ei soovi enam olla Ökoskautide uudiste ja e-kirja listis, saad kiri aadressile <okoskaudid-leave@lists.eenet.ee> (kirjale pealkirja ja teksti ära lisa) või külasta lehekülge Ökoskautide infolisti isiklikud seaded sealt saate täpsemad juhised lahkumiseks.

Listi info asub aadressil https://lists.eenet.ee/mailman/listinfo/okoskaudid

Kui tekib listiga probleeme, on listi kohta küsimusi või ei soovi enam listis olla saada kiri aadressile <okoskaudid-owner@lists.eenet.ee>.

NB! List on kinnine ning sinna saavad kirju postitada vaid listi liikmed (MTÜ Ökoskaudid liikmed, sõbrad, tuttavad, info soovija). Listi liikmeks saamise üle otsustab listi administraator.

Pole midagi printida

Prinditud leheküljelt: http://www.oko.skaut.ee