Ökoskautide kodulehekülje banner Eesti keeles In English

Artiklid meist ja meie tegemistest

www.tanninfo.ee, 30. dets 2003, www.tanninfo.ee

Tallinna parimad bowlingus on Pirita Avatud Noortekeskusest

Tallinna Avatud Noortekeskus korraldas järjekordse sportliku suurürituse Tallinna avatud noortkeskuste aastakaardi omanikele. Seekord koguneti Pirita Bowlinguklubisse, et mõõtu võtta bowlingumängus! Parimaks noortekeskuseks tunnistati Piritia Avatud Noortekeskus ja parima mängija tiitli võitis Aare Tohver võitjameeskonnast!

"Lõpuks ometi õppisin bowlingumängu selgeks!" ütles 12- aastane Andrei Stin, üks noorimatest osavõtjatest, üritust kommenteerides. Bowlingutuniirist võttis osa noori väga erinevas vanuses ja meeskonnad oli välja pannud viisavatud noortekeskust: Pirirta ANK, Kristiine ANK, Nõmme ANK, Lasnamäe ANK ja Mähe ANK. Igat noortekeskust esindas 5- liikmeline võistkond ja mängiti kaks ringi, mille tulemused liideti ja selgitati parim võistkond ja ka parim mängija. Parim noortekeskus viis kaasa rändkarika. Kolm parimat mängijat absloluutarvestuses said medali ja lisaks oliauhindadeks piletid Coca- Cola Plazasse, Tallinna linna kalendrid ja Tallinna ANK logoga võtmehoidjad. Pirita Bowlinguklubi kostitas igat osavõtjat friikartulite, jäätise ja joogiga. Publiku hulgas loositi välja Tallinna ANK logoga T- särk.

Järgmine bowlinguturniir toimub 2004. aasta kevadel ja kõigil noortel on võimalus võtta mõõtu nii parima mängija kui edukaima noortekeskuse väljaselgitamiseks.

Järeldus:
Võitjameeskond koosnes 60% Ökoskautide Pirita lipkonna liikmetest (Aare Tohver, Meelis Matt, Allan Maidre).
Parima mängija tiitli võitis samuti Aare Tohver.

Kasutaja
Parool

Unustasin parooli
Juhuslik pilt galeriist